Over ons

Welkom op de website van Jessica's Hondentrimsalon.

Mijn naam is Jessica Aleman-Peters.

Ik woon samen met mijn Man Paul Aleman in Aalst-Waalre. Hier zijn wij onze trimsalon aan huis begonnen. Sinds september 2020 zitten wij in onze nieuwe vestiging aan de nassaustraat 1D. Samen hebben wij een prachtige dochter Sarah en 2 lieve honden Dirkje en Ludo. Dirkje is een bruine dwergteckel. Een lekker drukke en enorm sociale teckel die werkelijk alles leuk vind. Ludo is een geadopteerde Spaanse bastaard. Ludo is ook enorm lief maar heeft door een slecht verleden wel een gebruiksaanwijzing.

Het is altijd een droom geweest om een eigen bedrijf te beginnen. Hierom ben ik de opleiding tot hondentrimster gaan doen. Hierna hebben we onze eigen trimsalon achter ons huis gebouwd en ben ik Jessica's Hondentrimsalon begonnen. Het idee was om een gemoedelijke en huiselijke trimsalon te beginnen. Ik vind het belangrijk om veel contact met de klant te hebben en de hond zoveel mogelijk op zijn gemak te stellen. Ik heb graag een band met hond en baas.

Voorheen heb ik het hondentrimmen gecombineerd met mijn baan al dierenartsassistente. Vele jaren heb ik dit met veel plezier gedaan en heb ik enorm veel kennis en ervaring op kunnen doen welke ik goed in de trimsalon kan toepassen. Hondentrimmen is niet alleen het verzorgen van de vacht maar ook kijken naar de hond, naar het gedrag en eventuele aandoeningen/afwijkingen. Hier kan ik u dan ook gepast advies in geven.

Tegenwoordig zijn mijn man Paul en collega Claudie ook te vinden in de trimsalon.

Ik zie u graag binnenkort in de trimsalon!